NY og Næ Caféen

Ny og Næ caféen, er et sted hvor alle beboere i området, Nyringen og Næringen er velkommen til at komme og få en dejlig musik oplevelse, sidste torsdag i hver måned. Derudover har caféen åbent hver torsdag på nær 2 torsdag i hver måned.
Caféen har eksisteret i ca. 23 år, med musikaktiviteter. Caféen er beregnet som en voksenaktivitet i alle aldre og herkomst. Jeg har stået for caféen i de sidste ca. 3 år.

Sted

Ny og Næ caféen Nyringen 5, 8240 Risskov i Vejlby Vest

Der kan være div. forskydninger i forhold til åbningstider. Som hvis der kommer helligdage i kalenderen. Eller hvis der er sygdom. I dette tilfælde kommer der opslag på døren.
Jeg håber at der kommer mange flere og støtter caféen i tiden fremover, også i den almindelige café åbent, der blandt andet er til at samle folk her i området til hyggeligt samvær.

Praktisk oplysninger

Cafeen byder på gratis kaffe. Øl, vand og vin, og Irish Coffee og kakao med flødeskum, til billige priser.
Er der nogen der står og har en rigtig god ide til musikere er de velkommen til at komme med forslag. Henvendelse sker til mig på mit tlf nr. 22633490 

Diverse information om musik arrangementer, kommer i beboerbladet og der bliver delt flyers rundt i området og det vil blive slået op på vores facebook side.

Kontaktperson

Pia Margrethe Kirchert – Café bestyrer.