Ny og Næ caféen Nyringen 5, 8240 Risskov i Vejlby Vest

Ny og Næ caféen, er et sted hvor alle beboere i området, Nyringen og Næringen er velkommen til at komme og få en dejlig musik oplevelse, sidste torsdag i hver måned. Derudover har caféen åbent hver torsdag på nær 2 torsdag i hver måned.

Der kan være div. forskydninger i forhold til åbningstider. Som hvis der kommer helligdage i kalenderen.

Eller hvis der er sygdom. I dette tilfælde kommer der opslag på døren.

Caféen har eksisteret i ca. 23 år, med musikaktiviteter. Caféen er beregnet som en voksenaktivitet i alle aldre og herkomst. Jeg har stået for caféen i de sidste ca. 3 år.

Jeg håber at der kommer mange flere og støtter caféen i tiden fremover, også i den almindelige café åbent, der blandt andet er til at samle folk her i området til hyggeligt samvær.

Salget går blandt andet til musikerne der optræder i caféen sidst i hver måned.

Jeg håber også på at der med tiden vil komme flere, fra området der gerne vil spille musik her i vores lille hyggelige café.

Er der nogen der står og har en rigtig god ide til musikere er de velkommen til at komme med forslag. Henvendelse sker til mig på mit tlf nr. 22633490

Cafeen byder på gratis kaffe. Øl, vand og vin, og Irish Coffee og kakao med flødeskum, til billige priser.

Diverse information om musik arrangementer, kommer i beboerbladet og der bliver delt flyers rundt i området og det vil blive slået op på vores facebook side.

Pia Margrethe Kirchert – Café bestyrer.